Hoppa till sidans innehåll

Stöd oss


Det finns flera sätt att stödja vår verksamhet, både som privatperson och som företag.
.
Let's Sport Girls verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt som tränare eller som ansvarig inom ett visst område.

Det ideella engagemanget är hjärtat i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli volontär läs mer här.
.
Är du intresserad och har idéer på hur du vill engagera dig, kontakta oss i så fall, så går vi igenom tillsammans vilka möjligheter som finns.
.
Ett annat viktigt sätt att bidra till vår verksamhet är genom att bli stödmedlem. För enbart 120 kr/år stödjer du förening på olika sätt. Ett av dem är att vi med hjälp av din insats kan erbjuda barnen ett hälsosamt mellanmål 1 gång i månaden.
Ju fler som stödjer oss, desto oftare kan vi erbjuda mellanmål. Målet är att kunna ge barnen ett mellanmål varje gång vi träffas, vilket vill säga minst 2 gånger/vecka.

Men pengarna går även till vissa prova-på idrotter som kostar pengar. De flesta idrotter våra tjejer provar på är gratis, men i vissa fall kostar de, och finns det då inte budget för en viss aktivitet, så blir den inte av. Vi vill kunna erbjuda en stor bredd av olika former av idrotter för att i första hand våra barn och ungdomar ska få en bra uppfattning om vad som finns därute för de, vad förutsättningarna är för att kunna utföra en viss gren med mera. Många tjejer väljer att helt hoppa över att idrotta när de provat en enda idrott och insett att det inte var något för dem. Därför vill vi uppmuntra tjejer till att prova olika idrotter för att på så vis alltid ha kul och minska risken för avhopp. Samtidigt får de motion och träffar nya vänner.

 

Förutom ovanstående går även pengarna till våra kära chafförer som kör en hel del svängar under en termins tid. Då vi uppskattar mycket medlemmarna och föräldras engagemang, så vill vi givetvis ge tillbaka i form av bensinpengar. 

Om du vill stödja oss genom att bli stödmedlem, så ber vi dig att märka inbetalningen ”Stödmedlemsskap (samt ditt namn)”. Kontonumret till Let's Sport Girls finner du lite längre ner.
.
Som företag kan ni stödja Let's Sport Girls genom olika typer av samarbeten eller sponsring. Har du idéer är det bara att kontakta oss.
.
En typ av samarbete kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda Let's Sport Girls kunskap inom PR och marknadsföring. I gengäld kan vi erbjuda workshops och träning på er arbetsplats.

 

Vårt bankgiro är: 142-2187

Tack! 

Uppdaterad: 03 FEB 2018 11:50 Skribent: Céline Molin

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: This is a mailto link

Se all info