Hoppa till sidans innehåll

Workshop - Mindre stress och kontroll på tankarna.

09 APR 2018 22:04
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 09:57

Datum: 26/4
Tid: 18.00-21.00
Plats: Folkuniversitetet, Regementsgatan 4 (sal 304)

Workshopen startar med en ca 20 minuter föreläsning där Tony Grahn berättar om hur kroppen och hjärnan samarbetar när stress, negativa tankar och spänningar byggs upp i kroppen. 

Vidare hur man på ett enkelt sätt kan släppa spänningar och bryta negativa tankemönster.

Efter det kommer han att leda enkla avspännings och fokusövningar relaterade till vardagslivet. Syftet med övningarna är att höja ditt medvetande om din inre stressrespons och därmed kunna ”slå av” den oftare. 

Ni får praktiska och konkreta verktyg för att uppleva
mer kraft och glädje, framförallt i utmanande situationer.

Genom hela workshopen så finns det plats för samtal om hur stress och tankar påverkar det dagliga livet, och vad man konkret kan göra för att hantera vardagstressen och tankar som skapar oro.
Som avslutning skriver deltagarna ner sina nya insikter om vad som orsakar stress i deras vardag, hur dom kan bryta tankemönster och fysiska spänningar för att uppleva mer glädje
och mindre stress. Denna del är viktig då det är här man skapar en strukturell strategi att använda i specifika situationer där stress, spänningar och tankar stör glädjen och prestationen.

Workshopen ska ses som en undersökande process som leder till insikt och förståelse för att ni sedan ska kunna ta med er upplevelse till vardagslivet.
Efter denna workshop har ni får lärt dig direkt användbara och praktiska verktyg som gör skillnad i ditt liv, både privat och på jobbet.
Mer information om Tony och hans metod samt referenser kan hittas påwww.tgrahn.com

Pris: 50 kr för icke medlemmar. Gratis för medlemmar.

Skribent: Céline Molin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info