Hoppa till sidans innehåll

Vad som hänt den senaste tiden

12 DEC 2016 11:54
  • Skapad: 12 DEC 2016 11:54

Vi vet att det dröjt lång tid mellan vårt senaste inlägg och detta inlägget. Orsaken bakom att det dröjt så länge är för att vi haft fullt upp med att hålla igång och driva vår framgångsrika simskola på Rosengårdsbadet.
Det har verkligen gått väldigt bra och numera har vi en kölista.

Vi har även denna termin haft såväl flickor som kvinnor på vår simträning, men med skillnad att flickorna börjat kl 8 och slutat 9. Kvinnorna i sin tur har sedan fortsatt från kl 9 till 10. 
Då det är så stort tryck på våran simundervisning så håller vi på att kolla upp vilka möjligheter som finns angående andra dagar och tider då vi tror att lördagar inte kommer att räcka. Vi kommer dock uppdatera här och på facebook när vi vet säkert hur det kommer att bli.

På sofielundsskolan har vi fått in några nya medlemmar som tränar där med oss varje vecka, men vi efterlyser några fler tjejer/kvinnor som vill komma dit och träna med oss. Det vi erbjuder där är yoga för nybörjare, cirkelträning, dans och bollsporter för den som vill.
Vi ser fram emot ett nytt år och en ny termin med nya människor och glada miner. Vi på Let's Sport Girls önskar er alla en trevlig vecka.

Skribent: Céline Molin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info