Hoppa till sidans innehåll

Terminstart

13 AUG 2020 17:53
Nu är det dags för en ny termin!
  • Skapad: 13 AUG 2020 17:53

Hej och välkomna till en ny lärorik termin
Under terminen kommer vi hålla igång flera aktiviteter såsom simträning, kick-box samt yoga. Vi har därmed förhoppningen att ni, vid terminens slut, kommer att ha fått mycket mer lärdom, kunskap och energi, än ni hade när ni startade :)
När det gäller simträningen kommer vi bedriva det på två simhallar, en del kommer att få möjlighet att träna på Rosengårdsbadet medan andra får möjlighet att träna på Simhallsbadet. Simträningen på Rosengårdsbadet börjar den 5:e september medan simträningen på Simhallsbadet påbörjas redan den 18:e augusti.
När det då gäller kick-box samt yoga kommer vi bedriva det på Sofielunds gympasal. Det kommer vara på torsdagar från och med 18:00 till 20:00. Månadsavgiften blir 200 kr/månad för deltagandet. Om ni är intresserade så finns det lyckligtvis fortfarande några platser kvar så det är bara att kontakta oss! 
 
Som ni redan vet så går hela världen igenom en pandemi och därför kommer hösttermin bli lite annorlunda, men det finns inget att oroa sig över eftersom vi har tagit åtgärder 😊. Några åtgärder som vi tagit är att ni kommer behöva sprita händerna i början på aktiviteten och även i slutet, det blir även väldigt viktigt med hygien! 
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför är det väldigt VIKTIGT att ni INTE kommer till aktiviteterna då ni är sjuka eller har symptom på covid-19. 
 
Vi ser fram emot att träffa er igen 💚
Lite kortfattat, 
Simhallsbadet: 
Start: 18:e augusti. 
Rosengårdsbadet: 
Start: 5:e september.
Aktiviteter på Sofielund: 
Start: 3:e sep
Tid: 18:00-20:00 
Pris: 200 kr/ månad. 
Skribent: Asal Bahri
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info