Hoppa till sidans innehåll

Slut med träning på Sofielund

23 OKT 2018 09:56
Nu är det slut med träningen vi haft under en längre tid på Sofielundsskolans gymnastiksal!
  • Skapad: 23 OKT 2018 09:56

Vi har under flera års tid nu haft vår funktionella träning i olika gymnastiksalar, och nu de sista 2 åren har vi varit på Sofielundsskolans gymnastiksal. Då flertalet av våra kära medlemmar som tränat där
nu inte längre har möjlighet att fortsätta av olika anledningar, så har vi valt att inte fortsätta längre med våra träningspass där. Så den 31/10 blir därmed sista tillfället. Detta innebär samtidigt att oktober månad blir sista månaden då ni kan få hjälp av såväl Martina som Andrea.

Men, den som trots allt önskar fortsätta hålla igång med någon av de andra aktiviteterna vi haft där såsom bollsporter, dans, eller annan funktionell träning, kommer att ha möjlighet att göra det med Céline. Det blir till en början varje måndag mellan 17.15-18.30. De som önskar komma en annan tid kommer behöva skriva ett kontrakt där man skriver under på att man tänker komma varje vecka en viss tid. Vi har nämligen inte möjlighet längre att erbjuda för många timmar om det enbart kommer 2-3 personer. Om du är intresserad av att prova på så ber vi dig kontakta oss för en prova-på dag.
Välkomna!

Skribent: Céline Molin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info