Hoppa till sidans innehåll

Hur det gick på våra senaste aktiviteter

13 MAJ 2015 23:02
Ja, då har vi dels provat på att ha disco för första gången med barnen, och dels provat på yoga ute i friska luften med de äldre tjejerna.
  • Skapad: 13 MAJ 2015 23:02

Discot blev kanske inte helt som vi hade tänkt oss när det gäller antalet besökare, men trots detta hade tjejerna som kom en kul stund tillsammans. Vissa fick nya vänner, och andra vågade sig till och med på att stå på scen efter att ha varit avvaktande en bra stund först. Detta var precis det vi ville uppnå, alltså att tjejerna skulle våga ta plats och tro på sig själva. Förutom vanlig discodans hölls det även lekar ledda av barnen själva, bland annat dansstop och limbo.
 

Den 11/5 hade vi vuxna en trevlig stund tillsammans på yogan. Vi tränade i folkets park med en stor massa folk, såväl kvinnor som män (dock nästan bara kvinnor). Förutom att vi hörde väldigt dåligt vad ledaren sa, så gick det ganska bra för oss tre som deltog från vår förening. Nästan alla övningar lyckades vi utföra (mycket tack vare att vår egen träning har stärkt vår kropp och ökat vår smidighet). Så nöjda var vi ändå, speciellt som vi dessutom hade riktigt tur med vädret ute i det gröna.

Skribent: Céline Molin

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info