Hoppa till sidans innehåll
Foto: Aktiviteter Maj och Juni

Senaste nytt

17 JUN 2015 13:38
Hej allihopa. Då var vi tillbaks igen med en ny uppdatering. Vi ber om ursäkt för den långa tystnaden.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 09:57

Orsaken till detta är att vi haft mycket att göra med planering inför olika event, och har därmed fått koncentrera oss på det i första hand.

Vi har även börjat använda oss utav Instagram, vilket också har upptagit lite tid.

Men nu är vi som sagt åter på spåret för att uppdatera er vad som hänt den senaste månaden. Det vi kommer ta upp här och nu är de aktiviteter vi haft utöver de vanliga träningspassen.

 

Den första aktiviteten efter discot med barnen, blev yoga i pildammsparken. Vi tänkte nämligen passa på att ta dit våra vuxna tjejer så att de fick ta del av en härlig grönska, natur och en god atmosfär. Givetvis fick de också en ordentlig genomkörare av kroppen med detta yogapass.

Det gick bra för de flesta av oss även om någon enstaka person hade lite svårigheter att klara av vissa övningar. Men detta togs igen galant med andra övningar där dessa glänste.

Den 13/5 var det dags för Segedagen, och givetvis ville vi vara på plats igen och visa upp oss. Det blev lite popcornförsäljning samt trekamp för de glada barnen. Även någon enstaka kvinna passa på att testa sina gränser.
Det blev dock färre föreningar som deltog denna gång, men det verkade inte göra så mycket för de deltagande. De hade det kul ändå fastän regnet lite senare också hälsade på.

 

En dryg vecka senare provade de yngre tjejerna på rullstolsbasket. Det var första gången för de, så lite ovana var de såklart vid användandet av en rullstol. Men snabbt lärde de sig hantera den, och därefter gick resten snabbt att lära sig. Tjejerna var verkligen mycket duktiga och hade bra kontroll på såväl boll som stol efter cirka 1 timmes tid. 

 

Det var allt för denna gång.

 

Danstjejer segedagenkvinna testar rockringde glada minigolfspelarna

Skribent: Céline Molin

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info