Hoppa till sidans innehåll
Meny
Hem/Home
Artiklar
Mat- och språkcafé
Kost
Träning
Nyhetsbrev
Shop
Träningskalender/Trainingcalendar
Vill du börja träna på Sofielund?
Bli medlem hos oss
Väntelista Simning
Anmälan till Sommarsim 2019
Föreningen/The Association
Kommande kurser/workshops
Våra tjänster och priser/Our services and prices
Om oss/About us
Vuxenträning/Training for women
Barnträning/Training for children
Föreningsinfo
Kontakta oss/Contact us
Nyheter/News
Nyheter
Nyheter från DF
Nyheter från RF
Mediearkiv/Media Archives
Bilder/Pictures
Dokument/Documents
Trevliga recept
Mat innan och efter träning
Smoothies
Tips på hur du håller dina nya vanor vid liv
Frukost
Middag
Lunch
Ungersk gulasch
Mustig tonfisksallad
Italienska frikadeller i tomat och paprikasås
Lasagne med röda linser
Köttfärssås med mirakelnudlar *
Laxfilé på saltbädd med kokos
Ugnsbakade grönsaker *
Tonfisksallad med röda bönor *
Spenat och tofniskröra *
Ungersk gulasch i ny tappning *
Kikärtscurry med jordnötssmör och lime
Proteinrik lunch (Avokadosallad med bönor) *
Tonfiskröra med potatis *
Efterrätter/Mellanmål
Stöd oss
Läs mer om trevliga recept
Trevliga recept
Mat innan och efter träning
Efter tränings mat *
Smoothies
Sommar smoothies/glasser
Smoothie med grönkål och ingefära
Grön hälsosmoothie med mango
Powersmoothie
Spenatsmoothie
Bärsmoothie *
Antioxidantbomben *
Vetegräsbooster
Energy smoothie *
Tips på hur du håller dina nya vanor vid liv
Frukost
Ingefärsthe *
Havregrynsgröt med frön *
Blandfrukost *
Mediterranean omelett *
Yoghurt med müsli och bär *
Frukt med bärkräm
Müsliblandning med Cocos
Plättar med rårörda bär *
Frukostsmoothie *
Hirs och havregrynsgröt med bär *
Middag
Dhal - indisk linsgryta
Ljummen bulgursallad
Rostad sötpotatis och kokospanerad halloumi
Linsgryta med kokosmjölk
Sötpotatissallad med tranbärsvinegrett
Bönsallad med grillad haloumi och mangosalsa *
Rotfrukts- och valnötssallad *
Vegetarisk linsgryta *
Rödbetssallad med köttbullar *
Mirakelnudlar med räkor och kyckling *
Rödbetssallad med chevrékräm *
Tomat och mozarella med kyckling *
Pumpasoppa *
Broccolisoppa *
Tofu med morotssallad *
Mustig laxsoppa *
Risotto med fänkål *
Lunch
Ungersk gulasch
Mustig tonfisksallad
Italienska frikadeller i tomat och paprikasås
Lasagne med röda linser
Köttfärssås med mirakelnudlar *
Laxfilé på saltbädd med kokos
Ugnsbakade grönsaker *
Tonfisksallad med röda bönor *
Spenat och tofniskröra *
Ungersk gulasch i ny tappning *
Kikärtscurry med jordnötssmör och lime
Proteinrik lunch (Avokadosallad med bönor) *
Tonfiskröra med potatis *
Efterrätter/Mellanmål
Banankaka
Morotsbollar med mandel, kardemumma och citron
Raw tryfflar med hallon och banan
Fudge med rödbeta och choklad
Fudge på bönor och dadlar
Raw halloncheesecake
Frökex *
Evas proteinkakor
Keso med banan *
Fikonbollar med smak av goji
Chilibrownies *
Nötkräm *
Hemmagjord nutella
Keso med blåbär och nötter *
Böndipp *
Raw apelsin och saffranscheesecake med pepparkakskryddad botten
Chokladglass med apelsinsmak
Yoghurtglass med smak av jordgubb *
Raw chokladtårta
Bakade nötbars *
Bananpannkakor
Mat innan och efter träning
Smoothies
Tips på hur du håller dina nya vanor vid liv
Frukost
Middag
Lunch
Ungersk gulasch
Mustig tonfisksallad
Italienska frikadeller i tomat och paprikasås
Lasagne med röda linser
Köttfärssås med mirakelnudlar *
Laxfilé på saltbädd med kokos
Ugnsbakade grönsaker *
Tonfisksallad med röda bönor *
Spenat och tofniskröra *
Ungersk gulasch i ny tappning *
Kikärtscurry med jordnötssmör och lime
Proteinrik lunch (Avokadosallad med bönor) *
Tonfiskröra med potatis *
Efterrätter/Mellanmål
Hem
/
Trevliga recept
/
Lunch
/
Spenat och tofniskröra *
×
Följ sidan "Spenat och tofniskröra *"
Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Namn
Din e-postadress
Spenat och tofniskröra *
Ingredienser:
1 påse bladspenat
1-2 burkar tonfisk
2 ägg
250 g keso
1 paket fetaost
ca 5 finkackade soltorkade tomater
1-2 vitlöksklyftor
1 rödlök
2 msk olivolja
örtsalt och peppar
Gör så här:
Stek bladspenaten ihop med pressad vitlök och olivolja så att den mesta vätskan försvinner. Bred sedan ut spenaten i en smord ugnssäker form.
Fördela tonfisken över spenatbädden.
Hacka rödlöken och soltorkade tomater.
Blanda ovanstående med keso, smulad fetaost, ägg och krydda (Obs! Tonfisken är salt så överdriv inte). Fördela röran över spenat- och tonfisken.
In i ugnen på 225° i ca 20 minuter så att den får fin färg och äggen stannar.
Inga nyheter är skapade
Fler
IdrottOnline - en del av idrottsrörelsen