Hoppa till sidans innehåll

Fröknäcke

05 OKT 2017 22:13
  • Uppdaterad: 05 OKT 2017 22:14

 

Ingredienser
12 bitar

  • 2 dl majsmjöl
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 0,75 dl solroskärnor
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • 0,5 dl olivolja
  • flingsalt

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper
  2. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret.
  3. Platta ut och släta till smeten så att det blir ett par mm överallt. Det går lättast om du lägger ett annat bakplåtspapper uppe på och trycker/slätar ut med handen. Det är noga att det blir tunt och jämnt annars kan det bli mjukt.
  4. Häll på knappt en näve grovsalt, tex flingsalt
  5. In i ugnen ca 1 timme.
Skribent: Céline Molin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail...

Se all info