Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rostad sötpotatis och kokospanerad halloumi"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rostad sötpotatis och kokospanerad halloumi


För 4 portioner


Ingredienser:

1 kg sötpotatis
2 msk olivolja
1 tsk curry
0.5 tsk cayennepeppar
1 tsk salt
GRANATÄPPELSALSA
3 dl granatäppelkärnor
1 kruka färsk koriander eller persilja, hackad
1 salladslök, strimlad
1 tsk olja
0.5 lime, finrivet skal och saft
KOKOSPANERAD HALLOUMI
400 g halloumi
1 ägg
1.5 dl kokosflingor
2 msk olja


Gör så här
1. Skrubba eller tvätta sötpotam tisen. Skär i stora klyftor. Vänd runt i olja, curry och cayennepeppar på en ugnsplåt. Salta.

2. Rosta mitt i ugnen ca 25 min. Blanda granatäppelkärnor, örter, salladslök, olja, limeskal och limesaft.

3. Skär halloumin i skivor och doppa i lättvispat ägg och sedan kokosflingor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumin gyllene på båda sidor.

4. Skeda över granatäppelsalsan på sötpotatisen och servera till den kokospanerade halloumin.

Källa: Coop.se

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Postia 2342
21413 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info