Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rotfrukts- och valnötssallad *"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rotfrukts- och valnötssallad *


1 portion som huvudrätt eller 2 portioner som tillbehör

 

Ingredienser:
15 råa valnötter, delade på fyra

50 g rödbeta

75 g morot

20 g päron

1 vårlök

1 msk olivolja

1 msk tamari

En nypa cayenpeppar

15 g koriander

 

En timme innan du vill göra salladen lägger du valnötterna i blöt. Därefter skalar du rödbetan, skär den i tunna skivor och lägger den i en skål. Tärna moroten och päronet och skär vårlöken i tunna skivor. Häll ner det i skålen tillsammans med de blötlagda valnötterna. Droppa över olivoljan och tamarin. 
Strö över cayenpepparn och blanda försiktigt. Hacka korianderbladen och rör ner dem precis innan du serverar. 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Postia 2342
21413 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info