Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rödbetssallad med chevrékräm *"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rödbetssallad med chevrékräm *


Chevre gjord på getmjölk är ett mycket bra och nyttigare alternativ än vanlig ost. Rödbeta är rikt på fibrer och ett utmärkt medel mot trög mage.

 

Ingredienser:

500 gram färska rödbetor

En nypa havssalt

1 msk balsamvinäger + 1 msk olivolja

1 tsk sesamfrö

150 g chevre

En halv burk keso

 

Gör så här:Skala rödbetorna och koka i lättsaltat vatten ca 30 minuter.Låt svalna och klyfta upp.Slå vinäger och olja över klyftorna.Strö över sesamfrön, salta och peppra.Blanda runt. 

 

Hur du gör Chevrékräm:
Mixa keso + chevre med en stavmixer till en slät kräm.
Toppa salladen med några klickar av den goda krämen.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info