Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Pumpasoppa *"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Pumpasoppa *


Ingredienser till 5 portioner:

1 000,0 gram Pumpa

2,5 klyfta(or) Vitlök

2,5 tsk salt

0,5 liter Kranvatten

1,0 tsk vitpeppar

0,5 st Lök gul

1,5 dl Matlagningsgrädde fett 5% typ Laga lätt

0,5 tsk vitlökspeppar el. örtkryddor

 

1. Kärna ur och skala pumpan.

2. Skär pumpaköttet i bitar och lägg i en stor kastrull. Fyll på med vatten så att det precis täcker pumpaköttet.

3. Lägg i lök och vitlök samt salta vattnet.

4. Låt koka tills pumpan blivit mjuk (ca 20-30 minuter).

5. Ta upp lök, pumpa och vitlök ur kastrullen och mixa i en matberedare eller mixer till en slät massa (kan behöva köras i omgångar vid stor mängd).

6. Späd med grädde och kryddor efter behag. Ev. behövs kokvattnet tillsättas för en lagom tjock soppa (ej vattnig bara)

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Postia 2342
21413 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info