Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Spenat och tofniskröra *"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Spenat och tofniskröra *


Ingredienser:

  • 1 påse bladspenat
  • 1-2 burkar tonfisk
  • 2 ägg
  • 250 g keso
  • 1 paket fetaost
  • ca 5 finkackade soltorkade tomater
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • örtsalt och peppar

Gör så här:

  1. Stek bladspenaten ihop med pressad vitlök och olivolja så att den mesta vätskan försvinner. Bred sedan ut spenaten i en smord ugnssäker form.
  2. Fördela tonfisken över spenatbädden.
  3. Hacka rödlöken och soltorkade tomater.
  4. Blanda ovanstående med keso, smulad fetaost, ägg och krydda (Obs! Tonfisken är salt så överdriv inte). Fördela röran över spenat- och tonfisken.
  5. In i ugnen på 225° i ca 20 minuter så att den får fin färg och äggen stannar.
Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Kronetorpsgatan 40 A
21226 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info