Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Raw tryfflar med hallon och banan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Raw tryfflar med hallon och banan


En något mjukare tryffel med en saftig fyllning.

 

hallonbanan-tryfflar

 

Hallonfyllning:

  • 2,25 dl cashewnötter
  • 1 dl hallon
  • 1 dl mandelmjölk
  • Saften av 1/2 citron
  • 1/2 msk kokosolja
  • 2 msk agavesirap/honung
  • 1/2 msk vaniljextrakt/vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • Banan- och jordnötsfyllning:
  • 2 frysta bananer
  • 3 msk jordnötssmör
  • 1 nypa salt

Chokladöverdrag:

  • 5 msk kokosolja
  • 5 msk kakao, raw
  • 4 msk agavesirap/honung

Mixa alla ingredienser till fyllningen till en slät smed.

Ställ in smeten i frysen tills den är fast men fortfarande går att forma.

Forma bollar och ställ in i frysen igen för att stelna. Mixa därefter smeten till
banan- och jordnötsfyllningen och gör samma procedur. Blanda sedan ingredienserna till chokladöverdraget i en skål. Doppa de frysta bollarna i chokladen och lägg på folie. Ställ sedan in i frysen tills chokladen har stelnat.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Postia 2342
21413 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info