Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Raw halloncheesecake"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Raw halloncheesecake


halloncheesecake

 

 

Vad sägs om en härlig halloncheesecake till sommarfesten? Bottnen av valnötter och dadlar är ljuvlig i kombination med hallonfyllningen.Kakan är rawfood, mjölkfri och glutenfri.

 

Ingredienser

Botten:
4 dl valnötter
10 dadlar
1/2 pressad lime
1 msk kokosolja

Fyllning:
2 dl hallon
6 dl mandelmjöl
1 msk chiafrön
1/2 dl agavesirap
2 msk kokosfett
1 msk lime
vatten till lagom konsistens

Översta lagret:
4 dl hallon
6 aprikoser
3 msk chiafrön
1 msk lime

 

Gör så här

Mixa nötterna först och häll sedan i dadlar, lime och kokosolja. 

Mixa vidare till en smet.
Tryck ut i botten på en kakform med löstagbar kant.

Mixa ingredienserna till fyllningen. Bred ut fyllningen över bottenlagret.
Ställ kakan i frysen i någon timme.

Mixa ingredienserna till det översta lagret. Bred ut detta överst på kakan.
Sätt kakan i frysen före servering så att den blir kall.

Cheesecaken kan även förvaras i frysen, men ta fram den i god tid före serveringen.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Föreningen Let s Sport Girls - Korpen
Postia 2342
21413 Malmö

Kontakt:
Tel: +46724480138
E-post: letssportgirls@gmail.com

Se all info